Hoe werk ik

Het coachtraject

We starten met een intake en kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de coachvraag en de verwachtingen. Wat is de aanleiding, wat is je doel, waarom is het nog niet gelukt, wat heb je nodig om het doel te bereiken. Dit gesprek voeren wij samen of met de leidinggevende.

Na de intake besluit je of je met coachtraject wilt starten.

Na de intake volgen de individuele coachsessies. Dat is een kort, intensief en inspirerend proces, gericht op resultaat in de praktijk. De coachsessies duren 1 – 1,5 uur. In deze sessies werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn en inzichten, het herkennen van belemmerende patronen en het stimuleren van acties om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan. Tijdens het coachtraject is het leercontract de rode draad. In het leercontract staat zo concreet mogelijk waar jij aan wilt werken. Tijdens deze gesprekken zal ik regelmatig toetsen of je nog op weg bent naar je doel of dat je doel bereikt is.

Gemiddeld zijn 5 tot 7 coachgesprekken van 1 – 1,5 uur voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.

Het traject wordt afgerond met een evaluatie. Als we gestart zijn met een gesprek, samen met jouw leidinggevende, is het wenselijk (maar geen must) om ook af te sluiten met z’n drieën.

De gesprekken vinden in principe plaats in het Coachhuis in Ede. In overleg kunnen we ook een andere locatie afspreken.

 

NOBCO

Ik werk volgens de algemene ethische gedragscode van het NOBCO (Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches).
Ik heb de NOBCO practitioner coach opleiding ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid’ afgerond  en ben Post-HBO geregistreerd coach op Europees practitioner niveau (NOBCO-EMCC).