Over mij

Even voorstellen: Marjon Derksen

 

Mijn passie
Mijn visie
Mijn motto

 

de mens in de organisatie
jij staat aan het roer van je eigen loopbaan
met plezier aan het werk, nu en in de toekomst

Ik ben graag buiten, op reis en in beweging.
Ik ben betrokken, oprecht nieuwsgierig en werk graag in een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Verder ben ik pragmatisch, no-nonsense, energiek en heb ik een warm hart en een positieve instelling.
Ik ga uit van het goede van mensen, van hun goede intentie.
Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en drijfveren en daarmee ook de antwoorden op zijn eigen vragen.
Wat ik belangrijk vind, voor jou en ook voor mezelf, is dat je met plezier aan het werk bent en aan het roer van je eigen loopbaan blijft staan.

Mijn kernwaarden

Positiviteit
Vrijheid
Ruimte

met mopperen kom je niet verder, met positieve energie wel
om je eigen keuzes te kunnen en mogen maken
om de dingen te doen waar je blij van wordt

Achtergrond en loopbaan
Ruim 20 jaar werk ik met mensen in organisaties. Tot eind 2016 in de rol van HR-Adviseur. Vanuit die achtergrond ken ik de kracht van mensen en beweging in organisaties. En ken ik het effect van een positieve benadering om beweging te stimuleren. Om te ontwikkelen, te groeien, zelfvertrouwen te krijgen, vrijheid te voelen, keuzes te maken, is beweging nodig.
Mijn passie is de mens in de organisatie. En vanuit deze passie: mensen coachen en in beweging laten komen door ze inzichten te geven en ze te stimuleren keuzes te maken bij gewenste verandering in hun werk.
Adviseren en coachen vond ik lastig te combineren binnen de functie van HR-Adviseur. Daarom werk ik sinds begin 2017 als zelfstandig coach en als zelfstandig HR-professional.
Professionaliteit vind ik belangrijk. Als ik iets doe, doe ik het goed. Ik werk vanuit gevoel, maar vind het ook belangrijk om een goede opleidingsachtergrond te hebben. Opleiding en ervaring op het HR-vlak had ik al. Mijn deskundigheid op het gebied van Coachen heb ik in 2017 verder geprofessionaliseerd via de opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid bij Blankestijn & Partners.